Predrag Šimić pojačava Želju

Predrag Šimić je dogovorio uvjete s Željezničarom i već danas ili sutra trebao bi potpisati ugovor s klub s Grbavice.

Šimić je nastupao za grčku momčad Ethnikos s Rodosa odakle je nakon brojnih problema uspio izvući  ispisnicu i novac koji su mu dugovali.

Prema vlastitim riječima nekadašnji nogometaš Vrbanjuše, Zrinjskog, Širokog Brijega, Zagreba, Hajduka i Maribora je samostalno trenirao tokom ljeta i nada se kako će uskoro moći ravnopravno konkurirati za poziciju među prvih 11.

Izvor: www.sportin.ba

Naš drugi tim je u ovoj pauzi između dva kola odigrao prijateljsku utakmicu sa Radnikom koja je završena rezultatom 0-0.
U "tankoj" utakmici nešto bolji od ostalih (ako je suditi po izjavama ljudi koji su gledali utakmicu. a takva mišljenja su uvijek relativna) bili su Hrkać, Softić i Mussa Dialiba, za kojeg kažu da je brz i da zna sa loptom (za nadati se da je ovo sve tačno)

team87
vijerni Željini navijači

21 komentar

  1. uigrani su oni ove sedmice upamtite sta sam rekao zeljo ce sav bijes iskaliti na velezu ako Bog da u subotu…prema informacijama hrkac ce zamijeniti sadikovica kazu hrkac je predobar igrac,softic mjenja jamaka…i jos kad nam se peda prikljuci mada je trenirao sa prvim timom umjesto muharemovica bicemo fenomenalni upamtite…

  2. dobro je pojacanje, a sto se tice ovih debila sto utakmicu u vrapcicima proglasavaju utakmicm visokog rizika, pa to je smijesno….igramo s velezom i s druge strane su RA..ne igramo s zrinjskim i ultrasima!!!!….cccc……..no dobro!!!!

Komentariši