Pomoćni stadion Grbavica: Radovi počinju narednog mjeseca

U okviru uređenja pomoćnog terena stadiona Grbavica, koje će početi u avgustu, predviđeno je i postavljanje vještačke trave, kao i rekonstrukcija javne rasvjete.
-Raspisan je konkurs za izbor najpovoljnijeg izvođača radova, tako da bi u avgustu trebalo početi uređenje pomoćnog terena – kazao je Nijaz Hromo, pomočnik načelnika za komunalne poslove u Općini Novo Sarajevo. Realizaciju ovog projekta sufinansiraju Vlada KS i Grad Sarajevo.

team87
vijerni Željini navijači

22 komentara

  1. gledajuci po ko zna koji put ovaj raspored tekmi za polusezonu….imam neki lud predosjecaj da bi zeljo mogao zavrsiti sa 33 boda, onako realno;)hehe, kad bi suđenje iole bilo korektno!;)ajde, probajte pogoditi koliko ce zeljo imati bodova na kraju prve polusezone;)!ko pogodi ima cevape od mene u “Želji II” na carsiji!

  2. MerisM2 — jesi li nam to izracunao da nemamo poraza nijednog…paša to je nemoguće…iako bih volio…al necemo ove sezone biti sampioni…sad je na redu hrvatski tim…al da je bar kup da uzmemo i da budemo drugi u ligi…

  3. hehe, ma nista nje nemoguce….sta znas kad ce ovima iz ns-a doci iz guzova u glavu, pa da i ovo sto nazivamo ligom konacno postane regularno!s njima se nikad ne zna! gost_3037, zaboravio si bod pod BB;) hehe! bude li 25. javi mi se da idemo na cevape!ja castim:)ozbiljno!

Komentariši