SKANDAL: Zoran Prnjatović negirao Bosnu i Hercegovinu!

Očito je da nama nikada nije dosta skandala.Ovaj post nije u skladu sa temom bloga, ali se  mora pomenuti.

Današnji meč između Rumunije i Italije donio je skandaloznu izjavu Zorana Prnjatovića koji je utakmicu komentarisao kao da radi za neku potpuno drugu državnu televiziju. Prvo je Ivicu Osima nazvao "stručnjakom iz Bosne i Hercegovine" a zatim je Rumuniju nazvao "našim susjedima"! Ujedno je ovom izjavom Zoran Prnjatović, inače jedan izuzetno nisko elokventan i lingvistički nesposoban sportski novinar, sve gledaoce BH televizije, Federalne televizije i Televizije RS-a, kako u domovini tako i u dijaspori indirektno okarakterisao kao građanima Srbije.

Naravno, Zoran Prnjatović, koji je priliku da ode na Euro 2008 dobio direktno od gledaoca BHT1 i njihovog redovnog plaćanja RTV taksi, svojom je izjavom direktno pokazao nepoštovanje prema Bosni i Hercegovini kao državi, ali i kolektivu čiji je uposlenik…

SRAMOTA!
Napisano prema: www.reprezentacija.net

team87
vijerni Željini navijači

6 komentara

  1. Da su poslali bilo koga drugog s RTRS-a, bio bi isti scenarij. Eto, oni otkupili prava, pa ih podjelili s RTRS-om. Dakle, krivica ide na racun FTV-a sto je dopustio da njegovi gledatelji slusaju takve nebuloze, samo kako bi oni dobili novac od RTRS-a za prava prenosa.

Komentariši