Buba u Senegalu, rasprodaja počela!

Na Grbavici svi su svjesni da će ove sezone biti teško zadržati igrače koji su ove sezone činili temelj Željine dobre igre, bar kada je riječ o nastupima na domaćem terenu.

Posljednje informacije nam govore da je Boubacar Dialiba napustio BiH te da se nalazi na odmoru u Senegalu. Ipak, kako je "Buba" tek prosječan napadač sa šest postignutih golova za tim koji se nalazi na jadnom sedmom mjestu u još jadnijoj ligi, smatramo da Dialiba ovo ljeto neće napustiti Željezničar.

Elmir Kuduzović, kojem je istekao ugovor napustio je Željezničar i aganžman će tražiti vjerovatno u Zvijezdi iz Gradačca, novom premijerligašu u koji je već posuđen i Haris Bešlija. U Zvijezdu je prema posljednjim najavama također razmišljao preći i Dino Muharemović, međutim kako mu je Simo Krunić u ovo polusezoni dao dobru minutažu vjerovatno će ostati na Grbavici.

Semir Štilić još uvijek čeka najbolju ponudu, kojih i nije toliko puno i nisu toliko primamljive kako pišu lokalni mediji.

Naravno ostanite uz naš blog i bit ćete o svemu blagovremeno obavješteni!

team87
vijerni Željini navijači

7 komentara

  1. kako sam cu beslija je opet fasovao tesku ponudu i nisam siguran koliko bi on bio od pomoci za klub, a evo jedna ekskluziva znaci moj dobar drug radi za sport i kaze da postoji velika mogucnost da Mirsad Beslija zavrsi opet u Želji, vrijeme ce pokazati koliko su tacne informacije.

  2. “Na Grbavici svi su svjesni da će ove sezone biti teško zadržati igrače koji su ove sezone činili temelj Željine dobre igre, bar kada je riječ o nastupima na domaćem terenu.”

    Kolega, na osnovu cega si donio zakljucak da su NA GRBAVICI SVI SVJESNI DA ĆE OVE SEZONE ….. Odakle ti to ????? Ovo shvati kao dobronamjernu kritiku i ako je to tvoj stav – tako ga i napisi. Imati svoj Blogg je i privilegija ali i obaveza na korektnom pisanju. Opet NAGLASAVAM – ovo shvati kao DOBRONAMJERNO.

  3. da ove sezone on je igrac hartsa a bio je na posudbi u belgiji ne znam tacno gdje zabravio sam, istekla mu je posudba sad je na odmoru u Bosni mora se javiti hartsu. Postoji mogucnost raskida ugovora pa da dodje u želju a moguca je i posudba u želji. On ima problema sa ledjima i rekao je da ce jos 2 godine aktivno igrati i oprasta se za te 2 godine pomeo mi nasu ligu vjeruj te mi, a i onako mi imamo mogucnost tek idue godine osvojiti ligu jer je sada red na hrvatskog predstavnika. I jos jedna vijest agencija iz koje je dosao je wood je prezadovoljna sa uslugama koje nudi nas klub pa je tako moguce da dodju jos 2 igraca strana naravno Krunic je prezadovoljan Englezom i tek se ocekuje njegov blijesak u ligi, tako kaze kruna. A za Dialibinog brata predpostavljam da ste vec culi, buba kaze da je brzi od njega heheheh to mora da je gazela. I jedna informacija koju je Faruk iznio iz Želje moze otici samo jedan standardan igrac i to za finu sumu s kojom bi se dovela prava pojacanja, a drugi standardan igrac moze otici samo u slucaju mega ponude.

    zdravo

Komentariši