Pojačanja ćemo tražiti u Premijer ligi BiH

Čelnicima kluba Simo Krunić dostavio listu želja…

Šef stručnog štaba Željezničara Simo Krunić dao je igračima 16 slobodnih dana. Za to vrijeme, on je svakodnevno na stadionu Grbavica, gdje sa čelnicima kluba i saradnicima pravi plan priprema za narednu sezonu.

Pripreme ćemo početi 23. juna. Prvi, uvodni dio odradit ćemo u Sarajevu. Počet ćemo ljekarskim pregledima i testiranjima. Zatim smo planirali odlazak na Kupres.

Poslije toga, nekoliko ćemo dana boraviti u Sarajevu. Završni dio priprema obavit ćemo u Sloveniji ili na nekoj drugoj destinaciji gdje procijenimo da bismo mogli odigrati najveći broj jakih utakmica – govori Krunić.

On je rukovodstvu kluba s Grbavice dostavio listu želja s imenima igrača koje bi volio vidjeti u Željezničaru, kao i onu na kojoj su oni koji mu više nisu potrebni. Oba su spiska za novinare ostala tajna.

Pojačanja ćemo tražiti u Premijer ligi. Nekoliko je interesantnih igrača koje bih volio imati u ekipi. Također, rekao sam koji nam igrači ne trebaju. Što se tiče odlazaka, smatram da ne bismo trebali pustiti više od jednog prvotimca. I to bi trebao biti transfer od kojeg bismo mogli dovesti neophodna pojačanja – smatra Krunić.

team87
vijerni Željini navijači

11 komentara

  1. Ma doci se neki igraci iz druge lige kao i uvijek, svaki igrac koji malo nesto zna u fudbalu nece doci u Zelju jer je Zeljo zadnja opcija za sve igrace, evo ja se ne sjecam koji je normalan igrac iz nase lige dosao u Zelju u zadnji nekoliko godina.

  2. jeli albin pelak prvi put kad je u zelju presao dosao iz sarajeva? pitanje za suez652.
    A po nekom mom misljenju ukoliko nam ne ode niko od ove sadasnje ekipe mozda 2 ili 3 ce nam trebati, prije svega veznjak i odbranbeni igrac.

Komentariši