Štilić odlazi u Genk, Dialiba ostaje još godinu?

Sve su prilike da će Željo ostati bez svog ponajboljeg igrača u prethodnoj sezoni. Semir Štilić je izgleda dogovorio sve detalje sa Genkom, ekipom koja iza sebe ima katastrofalnu sezonu i koja je  našoj javnosti poznata jer se susrela sa Sarajevom prošle godine. Međutim, zvaničnih informacija o transferu na internetu i u javnosti još uvijek nema a više bi se trebalo znati u narednim danima. Što se tiče odštete, ona bi trebala biti i više nego dobra. Iznosila bi za naše uslove sjajnu cifru i plus 20% njegovog idućeg transfera.

Senegalac sa bh. pasošem Boubacar Dialiba ostaje u klubu još jednu godinu. Ovo je svakako ohrabrenje za navijače našeg kluba, jer svi znamo koliko ovaj momak doprinosi klubu. Dialiba ovih dana treba otputovati u Senegal na odmor. Nadamo se neće ponoviti prošla godina kada je mnogo kasnio.

team87
vijerni Željini navijači

11 komentara

  1. ljudi ovi komentari poput”dota mu nashe lige “i slicno i nisu bas ok al hajde…….semire svu srecu ti zelim zasluzio si da ides mogo si i ti ko ono deriste handzic otic nakon po godine ali nisis svaka cast..i pritom se nisi nista kurcio van terena ko mnogi vec sve svoje kvalitete pokazivo na terenu a i uvjek igro srcem ….sta reci SVAKA CAST

Komentariši