NAJAVA: Posušje – Željezničar

Iza nas je još jedna sezona za zaborav što se tiče rezultata, ali sezona u kojoj je Željo po mojoj procjeni skočio na jedan viši nivo u odnosu na prethodnu. O tome nekom drugom prilikom, sad da napišem riječ-dvije o utakmici.

Sutra je posljednje kolo sezone a završavamo u Posušju, tamo gdje smo proteklu počeli. Posušje je ekipa koja nas kući rijetko dobije, a na Grbavici popije nekad sedam, nekad četiri a nekad i tri komada. Nekada naša stalna mušterija sada ima bezbroj problema. Najveći problem definitivno je pozicija na tabeli a pobjedom nad nama osigurali bi opstanak u "eliti".

Željo sa druge strane u Posušje po ko zna koji put ove polusezone ide bez rezultatskog imperativa, tek onako da i zvanično završi sezonu. Po informacijama koje imamo u Posušju će zaigrati kombinovani sastav, a put Manijaka na ovo gostovanje je organizovan! Za informaciju više, posjetite forum  www.themaniacs.org

team87
vijerni Željini navijači

14 komentara

 1. “Jezgro” navijačke skupine The Maniacs 1987 organizovalo je prevoz na pomenutu utakmicu po cijeni od 20 KM po osobi.U cijenu nije uračunata ulaznica za samu utakmicu.Svi zainteresovani za odlazak na Željin poslijednji ovosezonski nastup mogu se prijaviti putem našeg kontakt broja 061/375-351 ili putem privatnih poruka nickovima AP.GANG,Strastnicar i Komentator!

  Svi oni koji se odluče na odlazak na gostovanje u organizaciji “Jezgre” dužni su da se pridržavaju određenih pravila iste tokom odlaska,boravka na stadionu i povratka!”Pravila ponašanja” saznati ćete na licu mjesta pred sami polazak!

  Cijena ulaznice za utakmicu je 5 KM!
  Vrijeme i mjesto polaska biti će vam saopšteni naknadno!

  Ispratimo naš klub dostojanstveno,onako kako to zalužuje najbolji klub i državi,onako kako smo činili tokom cijele ove sezone i tokom svih ovih godina,sa puno ljubavi,strasti i emocija!

  Samo je JEDAN,grijeha je vrijedan!

  Za one koji nisu registrovani..

 2. Izvinite momci sto vas uznemiravam da mi nije ko vidio cuku, belgijsi ovcar ima smedju dlaku ali sam cula da ga je lopov ofarbao u matalik sivu, pa ako vidite metakik sivog cuku javi te please.

 3. Gospodjo ovde Redzo Hamzic iz Gorazda sto je nasao 235 hiljada maraka ja sam nasao vasg cuku, istina je da sam ga htio zadrzati ali kada sam vidio koliko ga trazite misam mogao izdrzati da ga ne vratim,dodjite u Gorazde cuko ceka i nisam ga ofarbao u metalik sivu to suplja

Komentariši